Czémán-Nagy Enikő, gyógypedagógus vagyok. 2001 óta foglalkozom sajátos nevelési igényű gyermekekkel. Elsősorban autizmussal élő és ADHD-s gyermekek egyéni és csoportos fejlesztésével, nevelésével foglalkozom, egészen a kisgyermekkortól a fiatal felnőtt korig. Pályám nagy részében Budapesten dolgoztam a közoktatás keretein belül. Az alapdiplomám megszerzése után- mivel érdeklődésem  az autizmus felé fordult- igyekeztem minden fellelhető képzésen részt venni, ami tudásom elmélyítheti a témában. Szoros szakmai kapcsolatba kerültem az Autizmus Alapítvány munkatársaival, és vehettem részt nemzetközi kísérleti eszköz tesztelésében, és fejlesztésében amelyet autizmussal élő személyek kommunikációs, és szociális megsegítésére terveztek. 2016-óta magántanárként dolgozom Sopronban. Munkám során igyekszem a hozzám forduló családok igényeinek maximális figyelembe vételével kialakítani a gyermek fejlesztési tervét. Jelenlegeg egyéni fejlesztés, kiscsoportos fejlesztés, szociális és kommunikációs kompetencia fejlesztő foglalkozás, valamint ILF Neurofeedback tréning keretein belül tudok segítséget nyújtani. Fontosnak tartom a szülőkkel való folyamatos konzultációt, a közös munkát, a meghatározott közös cél elérése érdekében.

" Lehet, hogy elfelejtik mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól" Carl Wiliam Buehner

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.